Skip to main content

SJUNG MED OSS I PROVENCE!

I SOMMAR FLYTTAR VI VIDARE INÅT PROVENCE…

 I sommar arrangerar vi en kursvecka på en gård bland Provences kullar, mittemellan Marseille och Nice. Vi sjunger små ensembler, och kammarkör på hög nivå. Samtidigt har vi en MåBravecka för dig som vill träna två gånger om dagen, vandra och cykla. Du kan bada både i en liten pool och floden,  äta ljuvlig medelhavskost och umgås med andra som delar ditt stora intresse.

KURSER 2023

2-8 juli  KAMMARKÖR & ENSEMBLER

Vi delar in alla sångare i vokalensembler och tillsammans bildar vi en kammarkör som sjunger sakral repertoar. Veckan avslutas med konsert fredag 7 juli  i en närliggande kyrka och fest.

också 2-8 juli: MåBravecka med träning och bad

Vi upprepar förra årets lyckade MåBravecka! På gården finns ännu bättre möjligheter för olika former av träning. Läs mer på nästa sida

NYTT FÖR I ÅR: VOKALENSEMBLE I ITALIEN 17 -24 september 

Förläng sommaren och sjung i vokalensemble 16 pers i södra Italien. Veckan avslutas med en konsert med främst tidig musik, 100 % sakralt, t ex Palestrina, Monteverdi, Aleotti, i kyrkans fina akustik. Vi bor i en borg med stomme från 1300-talet högst upp i den underbara lilla byn Pisciotta precis vid havet. Vi hyr också några separata rum /studior i ett hotell intill, med lite högre standard..  Vår egen lokala kock Antonella lagar traditionella rätter, som vi äter på takterrassen med utsikt till Medelhavet, och byn har också en mängd prisvärda restauranger att utforska. (Flyg till Rom eller Neapel, därifrån tåg eller hyrbil)

Mer information om Italienveckan skickas separat. Vänligen notera att prislista, rumstyper et c på denna hemsida endast gäller Provence. Anmäl intresse under fliken Anmälan och Kontakt så hör vi av oss.