Skip to main content
Start

är du OCKSÅ en av sångarna på slottet?

VÄLKOMMEN TILL BARGEMON I Sommar!

På slottet Château du Reclos nedanför den charmiga bergsbyn Bargemon i södra Frankrike kan du sjunga kammarkör på hög nivå, eller opera, eller träna i olika former och bada varje dag, njuta ljuvlig fransk mat som serveras utomhus och umgås med andra som delar ditt stora intresse.

KURSER 2023

Sista anmälningsdag är 22 februari

2-9 juli i Bargemon: KAMMARKÖR & POULENC-OPERA

Vi gör hela Francis Poulencs burleska kortopera Brösten på Teresias. Där finns roller för alla röstfack, några stora och flera små som också sjunger köravsnitten i operan. Parallellt har vi vokalensemble. Och tillsammans bildar vi en kammarkör som sjunger blandad repertoar i en avslutande konsert.

också 2-9 juli: MåBravecka med träning och bad

Vi upprepar förra årets lyckade MåBravecka! Läs mer på nästa sida

NYTT FÖR I ÅR: VOKALENSEMBLE I SÖDRA ITALIEN!             sön 17 - sön 24 september 

Förläng sommaren! Sjung i vokalensemble 16 pers i södra Italien. Veckan avslutas med en konsert, vi tänker oss sakral musik, t ex Palestrina, Monteverdi, Aleotti, i kyrkans fina akustik. Vi bor i en borg med stomme från 1300-talet, och en separat lägenhet, högst upp i den underbara lilla byn Pisciotta precis vid havet. Vi äter på takterrassen med utsikt till Medelhavet. Vår egen lokala kock Antonella lagar traditionella rätter och byn har också en mängd prisvärda restauranger att utforska. (Flyg till Rom eller Neapel, därifrån tåg eller hyrbil)

Mer information om Italienveckan skickas separat. Vänligen notera att prislista, rumstyper et c på denna hemsida endast gäller Bargemon! Anmäl intresse under fliken Anmälan och Kontakt så hör vi av oss.