Skip to main content

VÄLKOMMEN ATT VARA MED!

 

TACK ALLA SOM MEDVERKADE SOMMAREN 2023!

ANMÄLAN 2023:

Fyll i intresseanmälan nedan och skicka in. Eventuellt ber vi dig sedan skicka in ett sångprov eller komma på provsjungning. Vi tar alltså noggrann hänsyn till stämfördelningen och en jämn nivå på deltagarna på våra sångveckor – oavsett anmälningsdatum.

När vi har bekräftat att det finns en plats till dig betalar du anmälningsavgiften 2.000 kr till Pavane HB, PlusGiro 80 04 76-4. Därefter är din plats garanterad.

  • Om du får förhinder får du tillbaka allt utom anmälningsavgiften fram till 2 juni, dvs en månad före kursstart. Därefter gäller full betalning.
  • Se till att ha en reseförsäkring som gäller om du skulle bli tvungen att ställa in! Vissa reseförsäkringar gäller bara när du väl har lämnat hemmet och det krävs då en utökad försäkring för att få tillbaka något om du inte kan resa. 

I slutet av april mejlar vi slutfakturan och vi behöver få in betalningen till 20 juni. Anmälningsavgiften 2.000 kr är återbetalningsbar i 14 dagar efter att du har blivit antagen till veckan. Du har då ångerrätt enligt lagen om distansavtal.

Vistelsen börjar kl 16 på ankomstsöndagen och slutar efter frukost på avreselördagen, kl 11. Priserna är för hela kursen och det görs inget avdrag om du anländer senare, åker tidigare eller väljer bort måltider.

Har du frågor? Här kan du mejla producent Viveka Holm och dirigent Sonny Jansson